Op de plek waar in 1966 de Visser ’t Hooftschool ontstond staat nu, met een nieuwe naam, Jenaplanschool Atlantis. Het vijftigjarig bestaan van onze Jenaplanschool vieren we op vrijdag 7 april, met leerlingen, oud-leerlingen, ouders en (oud)-teamleden.

 

Overdag is het feest voor de kinderen van Atlantis, met een echte heldentocht door de wijk met onze VTH -helden van vroeger. Met een superheldenlunch en natuurlijk muziek. Ben jij ook zo benieuwd hoe het met al jouw voormalige klasgenootjes gaat? Heb jij nog geen kennis gemaakt met het nieuwe gebouw? Kom dan zeker even langs tussen 14.30 en 16.30 uur om het samen met ons te vieren!

Jubileumfeest 7 april 20.00 tot 00.00 uur

Hoe gaat het eigenlijk met iedereen? Dit is DE avond om jouw favoriete meester of juf weer te zien of die gouwe ouwe vrienden en vriendinnen die je jammer genoeg uit het oog verloren bent. Hier moet je bij zijn! Alle (oud)medewerkers, (oud)ouders, andere vrienden van onze school: wees erbij! Wij willen ook alle oud-leerlingen die in en voor het jaar 1999 geboren zijn uitnodigen  om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en een feestje!

Deze avond staat in het teken van de helden van de VTH en daar hoor jij dus ook bij! Dresscode: kom als jouw lievelingssuperheld (of in feestelijke kleding).

Let op: opgeven voor de avond is verplicht! Mail naar: heldenvanatlantis@hotmail.com, dan zetten we je op de gastenlijst.